48th Highlanders of Holland Pipes and Drums Apeldoorn

48th Highlanders of Holland

 

Translate (cookies necessary):

Lid worden?!

48th Highlanders of Holland defilé Wageningen

 

Heb je altijd al rondgelopen met de gedachte om ook lid te worden van een pipe band, maar durfde je die stap niet te zetten? Gewoon doen!

 


De 48th Highlanders Pipes and Drums heeft als doel om een levend monument te zijn. Een monument, omdat we iets terug wilden doen voor de bevrijders van Apeldoorn en omstreken. Daarnaast hebben we als doel om met elkaar met veel plezier muziek te maken, want dat is toch het mooiste wat er is.

Nieuwe enthousiaste leden zijn bij ons dan ook van harte welkom.

Waarom vermelden we daarbij “enthousiast”? De Schotten zeggen: “it takes seven years and seven generations to play the pipe”. Gelukkig duurt het niet zo lang, maar je hebt dus wel enig doorzettingsvermogen nodig. Echter, als je het bespelen van de Bagpipe (Doedelzak) eenmaal in de vingers hebt, bestaat er niets mooiers. Muzikale voorkennis is handig, maar absoluut niet noodzakelijk.

Naast de Bagpipe bespelen wij de Snaredrums, Tenors en Bass drum. Je ziet het; voor elk wat wils! Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens een repetitieavond. Wij repeteren wekelijks op de dinsdagavond in verenigingsgebouw De Brink, Hoofdweg 5, Loenen (Gld). De contributie bedraagt slechts € 10,- per maand. Neem vooraf wel even contact met ons op, zodat wij een en ander met je kunnen bespreken en tijd voor je vrij kunnen maken.

 


Lid worden van de 48th Highlanders of Holland P&D